MİSYONUMUZ

Sağlıklı yaşamın tüm insanların temel hakkı olduğu inancı ve anlayışı içinde;din,dil,ırk,cinsiyet ve sosyal sınıf farkı gözetmeden hasta ve çalışanların memnuniyetini ön planda tutan,sağlık hizmetlerini en yeni teknolojileri kullanarak kaliteli ve zamanında sunan bir sağlık kuruluşu olmaktır.

VİZYONUMUZ

Kalite kültürünü tüm uygulamalarda yaşama geçiren,hasta haklarına saygılı hastane hizmetlerini ileri tıbbi,teknolojik ve idari uygulamalar ile uluslar arası standartlarda gerçekleştiren,toplumun özlediği,güvenilir,kaliteli ve tercih edilen  hastane olmaktır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Misyon,vizyon ve değerlerimiz doğrultusunda  hastanemizde hastalarımızın taleplerini doğru şekilde belirlemek ve yüksek kalite bilinciyle teşhis,tanı ve tedavilerini gerçekleştirecek güçlü koordinasyonu sağlamak. Hasta ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde sağlayan,kanıta dayalı verilerle sürekli iyileştirmeler yapan,öğrenen ve güvenilir sağlık hizmeti sunan bir kuruluş olmaktır.

DEĞERLERİMİZ

·        Hastanemize başvuranların memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmek için,sağlıkta kalite standartlarına uygun,zamanında güler yüzlü hizmet sunmak.

·        Sağlıkta kalite standartlarını yakalamak için sürekli iyileştirmeler yapmak.

·        Çalışanların memnuniyetini esas alan ekip çalışmasıyla hizmet vermek.

·        Mevcut kaynaklarımızı yerinde ve etkin kullanmak.

·        Fiziki ve sosyal çevremize yönelik sorumluluklarımızı yerine getirmek.

·        Tedarikçilerimizle,karşılıklı işbirliği anlayışı içerisinde çalışmak.

Orhaneli Devlet Hastanesi